Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Μια μικρή ιστορία για μια συνάντηση

 Μια μικρή ιστορία για μια συνάντηση τριών ξαδέρφων, 
του Γιώργου, της Γιώτας και της Δάφνης, 
μετά από 35 χρόνια, σε μια γραφική καφετέρια 
στα Πετράλωνα της Αθήνας:

Μετά από 35 χρόνια, 3 ξαδέρφια, ο Γιώργος, η Δάφνη και η Γιώτα βρέθηκαν και πάλι μαζί. Ο Γιώργος ένας άντρας με γερά χέρια και καρδιά γεμάτη αγάπη, ζούσε στην επαρχία, ενώ οι δύο γυναίκες, η Δάφνη και η Γιώτα, έκαναν τη ζωή τους 
στην Αθήνα.

Ήταν μια ημέρα γεμάτη ενθουσιασμό και αναμνήσεις, όταν ο Γιώργος, η Γιώτα και η Δάφνη  είπαν το απόλυτο "ναι" στην ιδέα να συναντηθούν ξανά μετά από τόσο καιρό. Φέρανε μαζί τους τις θερμές αγκαλιές, τις ανεξίτηλες αναμνήσεις και την αδιάλειπτη αγάπη που τους ενώνει.

Τα χρόνια είχαν περάσει, αλλά η συνάντησή τους ήταν σαν να μην είχαν περάσει ούτε μία μέρα. Όταν οι τρεις τους αγκαλιάστηκαν, με τα μάτια τους να λάμπουν από τη συγκίνηση, ο χρόνος φανηκε να σταματά. Τα γέλια τους γέμισαν τον αέρα, και οι αναμνήσεις άρχισαν να ξεδιπλώνονται σαν φωτογραφίες από ένα παλιό άλμπουμ. Δάκρυα συγκίνησης έτρεξαν ελεύθερα από τα μάτια τους καθώς αναπολούσαν τα παιδικά τους χρόνια. Μακρινές Αναμνήσεις που η συνεχή συνδεσμολογία των ξαδέρφων τις έφερνε πίσω.

Τα γέλια τους γέμισαν τον αέρα, και οι αναμνήσεις άρχισαν να ξεδιπλώνονται σαν φωτογραφίες από ένα παλιό άλμπουμ. Μιλούσαν για τα παιδικά τους χρόνια και τα όνειρα που είχαν όταν ήταν ακόμα νέοι πριν οι δρόμοι τους χωρίσουν

Η καφετέρια γέμισε με τον ήχο των γελάσματων και των ιστοριών που αναπόλησαν. Το παρελθόν και το παρόν ενώθηκαν, δημιουργώντας ένα μοναδικό σημείο διασταύρωσης για αυτούς τους τρεις ξαδέρφους. Με κάθε λέξη που αντάλαξαν, οι αναμνήσεις έγιναν ζωντανές και η αδέλφικη αγάπη δυνατότερη.

Το βράδυ πέρασε με γέλια και δάκρυα, με τους τρεις τους να μοιράζονται ιστορίες και να ανανεώνουν τη σχέση τους. Καθώς η βραδιά έφτανε στο τέλος της, οι τρεις αυτοί ξαδέρφοι ήταν ευγνώμονες που είχαν την ευκαιρία να ξανασμίξουν και να ξεπεράσουν την απόσταση και τον χρόνο. Η αγάπη που τους είχε ενώσει ανέκαθεν παρέμεινε αναλοίωτη και τώρα, περισότερο από ποτέ, ήταν αισθηματική και πιο δυνατή από ποτέ. Εκαναν υποσχέσεις να μην αφήσουν ποτέ ξανά τον χρόνο να τους χωρίσει. Και εκείνη τη νύχτα, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθήνας τα τρία ξαδέρφια κοιμήθηκαν γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την αγάπη που είχαν 
ο ένας για τον άλλον

Μετά από αυτήν τη συνάντηση, ο Γιώργος, η Γιώτα και η Δάφνη αποφάσισαν να μην αφήσουν το χρόνο να τους χωρίσει ξανά. Υποσχέθηκαν να είναι πάντα διασυνδεδεμένοι, να μοιράζονται τις χαρές και τις λύπες τους. Και έτσι, η ιστορία τους συνεχίστηκε, γεμάτη αγάπη και ενωμένη οικογένεια.

Η συνάντηση έγινε σε μια  παλια πέτρινη γραφική καφετέρια στα Πετράλωνα κοντά στο σπίτι που έμενε η Δάφνη


Ας ελπίσουμε ότι η ιστορία αυτή για τη συνάντηση τριών ξαδέρφων, του Γιώργου, της Δάφνης και της Γιώτας, που μετά από 35 χρόνια συναντήθηκαν, θα μας υπενθυμίσει τη σημασία των οικογενειακών δεσμών και της αγάπης που διατηρούμε για τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Με αγάπη κι εκτίμηση
                              morfeas

21 σχόλια:

  1. Quando l’amore è vero e profondo anche 35 anni sembrano il giorno di ieri. Però, mi raccomando, non lasciate passare ancora così tanto tempo. Bel post. Buon Natale.
    sinforosa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Qué bonito encuentro, tengo que decirte que los primos son nuestros primeros amigos, pues con ellos cuando somos pequeños jugamos, luego el tiempo nos va separando.
    Tengo que decir que no tengo muchos primos, pero los adoro, algunos los veo más que a otros, pero en el verano cuando nos vemos en nuestro pueblo natal, es una delicia. Un besote muy fuerte y te deseo unas muy felices Fiestas, Navideñas. Besos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. The cousins had a wonderful connection. Lovely story.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Une très belle histoire... Je vous souhaite une très belle journée. Bisous bisous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. A great story. I for one honestly got emotional.... The family in my opinion should be with each other and support each other.
    Morpheus, I salute you!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Genial encuentro. Me alegra que lo hayas pasado bien. Te mando un beso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέρασα να σε γνωρίσω, να σε ευχαριστήσω για τα "βήματα"στο δικό μου μπλοκόκοσμο. Φίλε μου ήμαστε αυτό που κουβαλάει η κρυφή γωνιά της ψυχής μας, ήμαστε το χνάρι που αφήνουμε τελικά πίσω μας σαν το σαλιγκάρι για να δείξουμε ότι περάσαμε. Όμορφο όνομα...Καλές γιορτές να έχεις με αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Una historia muy entrañable donde se demuestra que la distancia y el tiempo, la familia no se olvida y los lazos siguen anudados.
    Muy bonito lo has contado.
    Un abrazo y muchas gracias por tu visita. Felices Fiestas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...family is important, but I come from a small family, I have no cousins, aunts or uncles. Take care and be well.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. This is a very beautiful and touching story.
    Thank you for your good wishes. I also wish you a merry Christmas and happy holidays.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τοχω σκεφθεί
    Οι αποστάσεις είναι μεγάλες δυστυχώς
    Εύχομαι τα καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Maravillosa historia, me emocione al leerla, un placer visitarte.
    Cariños y besos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. beautiful story..... love to read it.
    wish you all the best

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Great post, very interesting story 😍 Merry Chrismas 😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Muchas gracias por pasarte por mi blog 🤗 ya te sigo en tu genial espacio 🖤

    Saludos desde Plegarias en la Noche

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Hi Morpheus :)
    Your wishes, words are beautiful. Wonderful!
    My good friend, I will send you Christmas and New Year wishes in the next days!
    My friend, I salute you!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όταν υπάρχει αγάπη οι αποστάσεις εκμηδενίζονται. Πολύ όμορφο συναπάντημα, γεμάτο συναισθήματα. Χαίρομαι πολύ όταν βλέπω οικογένειες αγαπημένες.
    Καλησπέρα Μορφέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ που αφήσατε μια στιγμή εδώ μαζί μου...